Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTIR BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat pe plaja cu nisip din statiunea Laganas una dintre cele mai mari si mai frumoase plaje de pe insula Zakynthos (9 km lungime) cu nisip alb si ape putin adanci, preferata de familiile cu copii, dar si de broscutele caretta-caretta. Hotelul Astir Beach se afla la 7 km de orasul Zakynthos si 4 km de aeroport.

Facilitati hotel: Complexul pune la dispozitia oaspetilor sai o receptie 24h, restaurant, piscina, piscina pentru copii, bar,snack bar, aer conditionat, sala de conferinte (300 locuri), seif, Wi Fi (contra-cost 1 euro/ora), parcare, sezlonguri si umbrelute la piscina si pe plaja (contra cost, aprox 3 euro/set 2 sezlonguri + umbreluta la piscina si 6 eurp/set pe plaja). Pasagerii ce opteaza pentru suplimentul de All Inclusive beneficiaza gratuit de sezlongurile si umbrelele de la piscina.

Facilitati camere: Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon/terasa, aer conditionat (gratuit in iulie si august, in rest 3 euro/zi se plateste loca), TV, frigider (contra cost, 2 euro/zi se plateste local), seif ( contra cost, 3 euro/zi se plateste local ) telefon, radio si baie cu dus.

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte