Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Admiral Argassi


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Admiral este foarte atractiv si modern, turistii beneficiind de o panorama splendida asupra orasului, de o atmosfera relaxanta si o gama larga de activitati. Situat intr-o locatie privilegiata, in frumoasa statiune Argassi, scaldat de razele soarelui, resortul este destinat atat cuplurilor, cat si familiilor cu copii.Activitati/Divertisment
Programe de divertisment in fiecare zi la barul de la piscina si pe o scena in aer liber special amenajata pentru programele de divertisment: "Seara Greceasca", "Live Cabaret", "Karaoke", "Live Bands", "Bingo", "Ghicitori”, „Nights Disco”.

Facilitati camere
Camerele au in dortare aer conditionat, TV satelit, frigider, seif (contra cost, 10 euro/ saptamana), baie cu dus, balcon/ terasa.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor internet wireless, spalatorie, serviciu de trezire, masaj, salon de infrumusetare (contra cost), serviciu medical la cerere, lobby bar, tenis de masa, sala de jocuri, exchange, mini market la 20 m distanta de hotel, teren de joaca pentru copii in cadrul complexului „The Captain’s”, restaurant principal in sistem bufet sudez, salon tv si parcare.

Piscina
Piscina exterioara, bar la piscina, terasa la piscina cu sezlonguri si umbrele gratis,contra cost pe plaja publica, piscina pentru copii, snack bar pentru micul dejun, si gustari, jacuzzi in cadrul complexului „The Captain’s".

Localizare
Admiral Argassi este situat la 200m de centrul statiunii Argassi, la 5 km distanta fata de Zante Town si la 300 m de plaja. Arhitectura moderna, camerele elegante si programele de divertisment din fiecare zi va garanteaza o vacanta reusita.