Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Andreolas Beach


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Situat in animata statiune Laganas, hotelul Andreolas se bucura de o pozitionare excelenta chiar pe plaja. Astfel va puteti bucura de privelistea asupra marii albastre si de sunetul valurilor.
Centrul statiunii cunoscute pentru viata de noapte este la 300 de metri, astfel puteti combina relaxarea de pe plaja cu animatia oferita de numeroasele taverne, restaurant, baruri si discoteci.

Facilitati hotel: Micutul hotel incearca sa satisfaca nevoile tuturor oaspetilor astfel personalul mereu zambitor va va ajuta cu drag. O piscina exterioara cu zona de sezlonguri si umbrelute va sta la dispozitie si puteti gusta diverse preparate la restaurant sau la snack bar. De asemenea receptia este deschisa non-stop, accesul la internet wi-fi este gratuit, seiful este disponibil la receptie si exista camere pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii.

Facilitati camere: Cele 40 camere ale hotelului sunt prietenoase si util mobilate prezentand aer conditionat contra-cost aprox 7 eur/zi/camera ), frigider, telefon, TV , radio, seif (contra-cost aprox 2.5 eur/zi), grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par, balcon mobilat.

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte