Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LOUIS ZANTE BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Louis Zante Beach este locul ideal pentru petrecerea unui sejur relaxant intr-una dintre cele mai frumoase insule grecesti. Hotelul dispune de conditii bune de cazare si facilitati moderne, turistii putandu-se bucura in voie de frumusetea naturii rapitoare a insulei. Facilitati camere
Hotelul ofera camera duble cu vedere la gradina sau la mare, toate fiind dotate cu baie cu dus sau cada, telefon direct, aer conditionat, mini frigider, uscator de par, seif (contra cost), TV satelit, balcon.

Localizare
Hotelul Louis Zante este localizat pe plaja din statiunea Laganas, la 10 minute de aeroport si la 15 minute de orasul Zante.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant, bar, bar pe plaja, bar la piscina, mini market, internet corner, exchange, animatie, piscine pentru copii, loc de joaca pentru copii, coafor. Plaja din fata hotelului precum si centrul de sporturi acvatice nu apartin hotelului.