Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mediterranean Beach


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Situat pe plaja de nisip din Laganas (cea mai mare de pe insula Zakynthos), complexul Mediterranean Beach asteapta sa va incante toate simturile si sa va ofere o vacanta de neuitat. Plaja cu nisip este renumita din cauza testoaselor Caretta-caretta ce aleg aceasta zona in fiecare an pentru a-si depune ouale. Centrul animat al statiunii se afla in apropiere insa din cauza localizarii ideale pe plaja, hotelul isi pastreaza doza necesara de intimitate. Aeroportul se afla la 8 km iar orasul Zante la 9 km.

Facilitati hotel: Complexul a fost proiectat pentru a reda sarmul unui sat traditional de tip mediteranean, bucurandu-si astfel oaspetii cu arhitectura sa placuta si culorile pastelate. 8 cladiri purtand nume diferite ce reprezinta cele mai importante colonii grecesti adapostesc camerele si facilitatile hotelului. Astfel va puteti relaxa la soare bucurandu-va de piscina exterioara si de piscina pt copii cu zona de sezlonguri si umbrelute (gratuite la piscina si contra cost pe plaja). Pentru a va bucura de delicioasele preparate restaurantul principal (Odyssos) si restaurantul la piscina (Syracuse) va pun la dispozitie un buffet extins si variat. Pentru a va mentine tonusul in timpul vacantei hotelul va pune la dispozitie sala de fitness complet echipata si centrul Spa (contra-cost). Accesul la internet wi-fi este gratuit si de asemenea alte facilitati va sunt puse la dispozitie precum: receptie, camera de bagaje, babysitting (la cerere), internet cafe, rent a car, rent yachting, spalatorie, parcare, sala de conferinta, billiard, tenis de masa, etc.

Facilitati camere:
Toate camerele complexului sunt spatioase si cu bun gust mobilate oferind toate facilitatile pentru a crea un spatiu intim si relaxant. Acestea sunt dotate cu balcon mobilat, aer conditionat, telefon, internet wi-fi gratuit, minibar (contra cost), TV satelit, seif, grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par, halat si papuci de baie. De asemenea prosoapele de plaja sunt incluse si la cerere se poate folosi si serviciul de room-service. Tipuri de camere: Dubla Superior (suprafata de 35mp, vedere la mare sau la gradina, capacitate 2+1), Family room (vedere la mare sau la gradina, formate din 1 living + 1 dormitor, capacitate 3-4 persoane), Junior Suite, Suite.