Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMARA PRESTIGE (Ex.Le Chateu De Prestige)

de la
1207  1032 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Hotelul Amara Prestige Elite este localizat in Goynuk, la 8 km de Kemer, 30 km de orasul Antalya si 40 km de aeroportul din Antalya.

Facilitati hotel
Restaurant principal, restaurant pentru copii, restaurant a la carte cu specific mexican, italian, turcesc, pescaresc, asiatic, bar pe plaja, disco bar, vitamin bar, lobby piano bar, bar la piscina, centru Spa cu baie turceasca, sauna, Jacuzzi, baie ruseasca, camera de relaxare, piscina pentru relaxare, piscina interioara, centru wellness, masaje, tratamente corporale, coafor, centru de infrumsetare, servicii medicale, parcare, spalatorie de masini, telefon, fax, centru comercial, rent a car, magazine de bijuterii, market, magazine de suveniruri, sala de conferinte.
Plaja & piscina: plaja cu nisip si pietricele cu o lungime de 168 m, dusuri pe plaja, salvamar, sezlonguri, umbrele si prosoape pe plaja si la piscina, piscina principala, piscina semi-olimpica, piscina cu 3 tobogane, piscina cu 4 tobogane, piscina la plaja, 2 piscine interioare incalzite, piscina pentru copii, aquapark pentru copii, piscina interioara pentru copii incalzita.

Dotari camere
Toate camerele sunt dotate cu detectoare de fum, midi bar, facilitati ceai/cafea, TV LCD, canale HD nationale si internationale, WC, dus, telefon cu linie directa, aer conditional individual si centralizat, seif electronic, balcon, sofa pe balcon, uscator de par, oglinda si masa de machiaj, halate, papuci si prosoape de baie, gresie, dulap pentru haine, conexiune internet Wi-Fi.
Camere standard: 228 land view, 145 sea side view, 34 m, dotate cu pat dublu sau twin si o sofa. Capacitate maxima 3 persoane.
Family room: 63 de camere cu suprafata de 50-57 m, dotate cu 2 dormitoare cu pat dublu sau twin, baie, sofa, 2 televizoare LCD, , cada sau cabina de dus, 2 midi bar. Capacitate maxima 4 persoane.
Honeymoon room: 6 camere cu suprafata de 36 m dotate cu pat dublu in forma ovala, TV LVD, cada sau cabina de dus, Jacuzzi si telefon in baie. Capacitate maxima 2 persoane.
Pool standard room: 18 camere cu suprafata de 26 m dotate cu pat dublu, cada sau cabina de dus, balcon sau terasa. Capacitate maxima 2 persoane.
Pool family room: 41 de camere cu suprafata de 40-50 m dotate cu pat dublu si twin, sofa, TV LCD, cada sau cabina de dus, midi bar. Capacitate maxima 2+1.
Deluxe suite: 22 de camere cu suprafata de 85 m, formate din 2 dormitoare cu pat dublu si twin, sofa, 2 televizoare LCD, Jacuzzi, cada sau cabina de dus, 2 midi bar. Capacitate maxima 5+1.
Economy class room: 19 camere cu suprafata de 22 m dotate cu pat dublu sau twin, sofa. Nu au balcon. Capacitate maxima 3 persoane.