Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANNABELLA DIAMOND HOTEL

de la
652 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul este situate chiar pe plaja nisipoasa din statiunea Alanya, aeroportul international Antalya este la 100 km, orasul Side la 30 km si orasul Alanya la numai 20 km, centrul Avsallar este la 2 km.


AN CONSTRUCTIE: 2012, suprafata 10 000 metri patrati.

PLAJA: cu nisip fin.

CAPACITATE: Cladirea principala dispune de 229 de camere din care 222 sunt standard si 7 family rooms, cladirea anexa dispune de 95 de camere.

FACILITATI HOTEL
: 2 cladiri : principala si anexa- situate la 300 de metri de cladirea principala si de plaja, accesul intre cele 2 cladiri se face printr-un pasaj subteran iar turiatii pot folosi toate facilitatile din cladirea principala cu exceptia restaurantului, 4 lifturi (2 in fiecare cladire), posibilitatea de a plati cu carduri : Mastyercard, Visa, Eurocard, Travellers cheque, nu se accepta animale de companie, acces internet wireless contra cost: 1 eur/zi; prosoapele si lenjeriile se schimba la 2 zile, camerle cu vedere la parc au vedere la padure si la soseaua principala, piscine principal cu sectiune pentru copii, piscina interioara, piscine exterioara la cladirea anexa cu sectiune pentru copii, 3 topogane, teren de tennis in carul cladirii anexe, masa de tennis, sauna, baie turceasca, fitness, darts, aerobic, mini club, bauturi locale alcoolice si non alcoolice, mini bar cu sucuri la sosire (umplere zilnica doar cu apa), programe de animatie de 6 ori/saptamana, spectacole seara, muzica live odata/saptamana, loc de joaca pentru copii in gradina si acoperit, restaurant principal, restaurant in cladirea anexa, bar in cladirea anexa, snack bar in cladirea principal, patiserie, lobby bar in cladirea principala, amfiteatru, restaurant a la carte.

FACILITATI CAMERE: Toate camerele dispun de aer conditionat, zona de relxare, seif electronic (contra cost), telefon, baie cu dus si uscator de par, parchet pe jos, TV LCD si balcon. Camerele standard din cladirea principal au in jur de 30 metri patrati iar cele din anexa au in jur de 19 metri patrati, family land view are in jur de 45 metri patrati si family connection are in jur de 64 metri patrati.

ALL INCLUSIVE: mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari, cafea, cafea turceasca, cina, gustare seara tarziu, bauturi locale alcoolice si non alcoolice incluse, acesul la piscinele exterioara si la piscine interioara, fitness, sauna, baie turceasca, sezlonguri si umbrelute la plaja, saltele, animatie, baby cot, animatie pentru copii, activaitati din cadrul programului de animatie.

SERVICII CONTRA COST
: masaj, peeling, sporturi acvatice, spalatorie, telefax, seif, medic, magazine, inchiriere masini, sucuri fresh,