Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AYDINBEY GOLD DREAMS

de la
1024  800 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aydinbey Gold Dream Hotel se afla in zona Turkler si reprezinta locatia ideala pentru a va petrece o vacanta la malul Marii Mediterane.Facilitati pentru copii
Aydinbey Gold Dream Hotel dispune de spatiu de joaca pentru copii, piscina pentru copii, mini-club (4-12 ani), mini-disco, baby-sitting contra-cost.

Facilitati camere
Hotelul dispune de 345 camere: 307 camere standard, 3 camere pentru persoane cu dizabilitati si 35 suite. Toate camerele sunt prevazute cu vedere spre mare si sunt dotate cu baie, telefon, uscator de par, TV satelit, aer conditionat individual, minibar (apa incarcata zilnic gratuit), telefon cu linie directa, seif, balcon.

Facilitati hotel
Internet cafe, restaurant principal, un restaurant A`la Carte, bar pe plaja, vitamin bar, magazine, spalatorie, baby-sitter (contra cost), sala de conferinte, cabinet medical, salon de infrumusetare (contra cost), rent-a-car, parcare, plaja se gaseste la 50 m peste drum, plaja este privata - trecere subterana, umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape sunt gratuite, piscina exterioara, piscina interioara (10:00 - 20:00), piscina pentru copii, topogane, sala fitness, baie turceasca, sauna, jacuzzi, darts, animatie, tenis de masa, biliard, fotbal de masa, volei pe plaja, aerobic, gimnastica acvatica, baschet, animatie, discoteca in aer liber, muzica live, spaţiu de joaca pentru copii, mini-club (4-12 ani); Cu plata: sporturi acvatice, discoteca (bauturi), biliard, cursuri de inot subacvatic, masaj . Masa, in sistem ultra all inclusive, este servita in restaurantul principal sub forma de bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz si cina.

Localizare
Aydinbey Gold Dream Hotel, cu o suprafata totala de 12.000 mp, este situat la 110 km de aeroportul Antalya si la 20 km de Alanya, in Turkler. Face parte din lantul hotelier Aydinbei de luxe si este situat la 50 m de plaja, ajungandu-se printr-un pasaj subteran. Hotelul a fost onstruit in anul 2003, cu o suprafata totala de 16.000 mp, renovat in anul 2006 si este alcatuit din 2 corpuri principale cu 5 etaje si 5 casute de 3 etaje. Jumate din camere au vedere directa sau partiala la mare.