Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BARUT HOTELS ARUM

de la
1044 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 31.05.2024 - 02.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Barut Arum 5* va invita sa experimentati Mediterana, sa va relaxati si bucurati de camerele luxoase care satisfac toate nevoile cuplurilor, celor aflati in luna de miere si familiilor cu copii; o atmosfera calda familiara, servicii impecabile si un centru spa & wellness va va transforma vacanta intr-un ritual de purificare. Hotelul a fost construit in 1996, renovat in anul 2008 si este alcatuit din doua cladiri principale cu 6 nivele.Plaja
Proprie cu nisip. Bar pe plaja, umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape de plaja – gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit.

Sport si agrement
Sala fitness, aerobic, aqua-aerobic, volei pe plaja, tenis de masa, tir cu arcul, mini golf, teren de tenis acoperit, , internet-cafe, biliard, darts, inchirierea rachetelor si mingilor de tenis, nocturna terenurilor de tenis, canoe, windsurfing (cu licenta), sporturi acvatice cu motor.

Facilitati pentru copii
Tobogan, ТV, biblioteca, bufet, piscina, spatiu pentru joaca, mini-club (4–12 ani), bona (contra cost).

Facilitati camere
Camerele sunt dotate cu dus, uscator de par, halat de baie, papuci, aer conditionat individual, televizor, telefon, mini-bar, seif (in camera, gratuit), balcon, pardoseala– parchet laminat, curatenia in camera – zilnic, schimbarea lenjeriei – de 3 ori pe saptamana.

Facilitati hotel
Restaurant principal, 2 restaurante a-la-carte (turcesc si pescaresc – cu rezervare), 4 baruri, meniu dietetic, meniu vegetarian, 2 piscine externe, piscina interna, cabinet medical, salon de frumusete, frizerie, spalatorie, curatatorie chimica, magazine, rent-a-car, parcare, sali de conferinte (200 pers.), tobogan. Gratuit: sauna, baie turceasca, masaj, peeling, , program de animatie, muzica live, discoteca, internet wireless (in lobby). Contra cost: centru de talasso-terapie.

Localizare
Hotelul este situat la 65 km de aeroportul Antalya, la 3 km de Side, pe malul marii.