Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB ASTERIA BELEK

de la
2242  1618 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.04.2024 - 03.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Club Asteria Belek este situat la 40 km de orasul Antalya, la 6 km de localitatea Kadrie, chiar pe malul mariiLocalizare
Club Asteria Belek este situat la 40 km de orasul Antalya, la 6 km de localitatea Kadrie, chiar pe malul marii

Servicii masa
Ultra All Inclusive - bufet deschis pentru toate mesele din timpul zilei, gustari si cafea dupa-amiaza, bufet la miezul noptii, bauturile alcoolice si nealcoolice locale intre 10:00 - 02:00, inghetata de la 15:00 la 16:00, restaurante À la carte cu rezervare in prealabil, toate gratuite. Cu plata sunt: bauturile de lux de import, mini bar (apa gratuit), room service, bauturile la discoteca dupa 02:00, bauturile imbuteliate speciale.

Alte facilitati
Restaurant principal, 3 restaurante A la Carte (chinezesc, italienesc, turcesc, cu rezervare prealabila - pe perioada sejurului vizitarea unui restaurant – gratuit, doctor, magazine, club cinema, centru de infrumusetare, centru de intretinere, 4 terenuri de tenis. Plaja de nisip, lunga de 250 m si lata de 50 m cu ponton.

Activitati
Programe de animatie speciale, DJ, evenimente si programe speciale 7 zile pe saptamana, volei pe plaja, 2 discoteci (una in aer liber), tenis de masa, fitness center, darts, aerobic, step, tir, squash, tenis de camp, biliard, sporturi nautice.

Facilitati camere
Baie (doar in camerele pentru invalizi) cu uscator de par, aer conditionat centralizat, televizor, telefon, balcon sau terasa, mini bar (bauturi racoritoare - suplimentate zilnic, gratuit), seif (in camera, gratuit).