Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DIAMOND PREMIUM HOTEL

de la
1412  1058 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.05.2024 - 16.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE

Dimond Premium Hotel & Spa 5* este localizat pe malul Raului Manavgat, la doar 10 km de Cascada Manavgat. Aeroportul International Antalya este la 70 km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscina: Plaja. Piscina de relaxare, piscina pentru copii, piscina cu tobogane.
Club pentru Copii (4 - 12 ani): Activitati si ateliere conduse si supervizate de ingrijitori specializati. Loc de joaca, minidisco.
Spa & Wellness: bai turcesti, sauna, steam room, masaj, tratamente faciale si corporale.
Activitati sportive: sala de fitness, volei pe plaja, tenis de masa, darts. Sporturi acvatice motorizate sau nemotorizate.
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii, sport/aerobic in apa, cursuri de fitness, spectacole si muzica live

RESTAURANT

Restaurant: Main Buffet Restaurant, Carpaccio A la Carte Restaurant (specific italian), Sultan A la Carte Restaurant (specific turcesc)
Baruri si Night Club

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: aer conditionat, televizor, seif, minibar, aparat de cafea/ceai, baie dotata cu dus si uscator.

STANDARD ROOM (28 m2)
DISABLED ROOM (28 m2)
FAMILY ROOM (54 m2) - doua dormitoare
FAMILY ROOM (54 m2) - doua dormitoare, doua bai
JUNIOR SUITE (56 m2) - doua dormitoare

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Locatie