Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GURAL PREMIER BELEK

de la
1759  1658 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.10.2024 - 06.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Plaja
Hotelul este situat chiar pe plaja cu nisip fin.

Piscina
Piscine exterioare, pool bar, sezlonguri şi umbrele la piscină, aqua park.

Activitati
Teren de golf, wellnes club (masaj, saună, jacuzzi, tratamente faciale)s si baie turceasca, centru fitness, aerobic, aqua gym, tenis de masă, voley pe plaja, baschet, darts, programe de animație, discoteca, internet wirless, sporturi acvatice ( contra cost), cursuri de tenis, mini fotbal, tir cu arcul, 31 de terenuri de tenis.

Facilitati pentru copii
Bufet, piscina, mini club, junior club, baby sitter , programe de animatie, teren de joaca, carucior pentru copii, 4 terenuri de tenis pentru copii.

Facilitati camere
Camerele sunt dotate cu televizor, AC centralizat, telefon, minibar, seif (contra cost), terasa, uscator par.

Facilitati hotel
Hotel Club Gural Premier Belek este situat in Bogazkent la numai 1 km de statiunea Belek si 35 km de aeroportul din Antalya. Lasati-va rasfatat de servicii de prima clasa intr-un cadru elegant alaturi de cei dragi!

Localizare
Hotel Club Gural Premier Belek este situat in Bogazkent la numai 1 km de statiunea Belek si 35 km de aeroportul din Antalya. Lăsaţi-vă răsfăţat de servicii de prima clasa intr-un cadru elegant alaturi de cei dragi!