Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LETOONIA GOLF RESORT BELEK

de la
2048  1534 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.05.2024 - 27.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-napoca
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Letoonia Golf Resort este un hotel de 5 stele ce ofera servicii excelente si o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber pentru vacante extraordinare.Facilitati hotel
Hotelul beneficiaza de facilitati pentru petrecerea timpului intr-un mod cat mai placut precum: sauna, baie turceasca,jacuzzi baie cu aburi,sala fitness, aerobic,aqua-aerobic,step ,yoga,program de animatie,discoteca, bauturi la discoteca (cu exceptia unor de import),volei pe plaja,badminton,sah la aer liber,mini-fotbal (22х32 m), baschet, tenis de masa, mini-golf , biliard, darts, sala TV, 4 terenuri de tenis, tir cu arcul, cursuri de tenis în grup, windsurfing (cu licenta),catamaran (cu licenta), canoe, internet-cafe, inchirierea rachetelor de tenis.

Facilitati camere
Hotelul a fost construit in anul 1996, are suprafata totala de 75 000 m², ultima renovare a fost facuta in anul 2006. Hotelul dispune de un corp de 7 etaje-Hotel, un corp de 4 etaje-Annex, de 6 bungalow-uri de 2 etaje si 14 bungalow-uri de 3 etaje.Toate camerele sunt spatioase si sunt mobilate intr-un stil modern si sunt dotate cu baie proprie,foehn,aer conditionat centralizat (hotel & Annex room),aer conditionat individual (club room),televizor,telefon,Internet (contra cost),mini-bar (bauturi racoritoare zilnic),seif în camera (gratuit),balcon, room service. In camera se face curatenie zilnic.

Localizare
Hotelul Letoonia Golf Resort este situat la 35 km de aeroportul orasului Antalya, la 3 km de localitatea Belek, la 45 km de centrul orasului Antalya, pe malul marii.