Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LONG BEACH HARMONY


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Long Beach Harmony a fost construit in anul 2014 si se afla la 50 de metri de plaja privata (accesul realizandu-se printr-un pasaj subteran). Aeroportul din Antalya se afla la o distanta de 90 km, iar centrul orasului Alanya la 20 km.Plaja:
Accesul către plaja privată se realizează printr-un pasaj subteran. Plaja este formată din nisip, pietriș și ponton. Umbrelele, saltelele și prosoapele sunt gratuite.

Sport și agrement:
Ca si activități gratuite, hotelul dispune de baie cu aburi, saună, baie turcească, sală de fitness, tenis de masă, volei pe plajă, baschet, aerobic, aqua gym, darts, iar contra cost: biliard, sporturi nautice, sală de jocuri, masaj.

Facilități pentru copii:
Hotelul oferă numeroase facilități pentru copii, precum: piscină pentru copii cu 6 tobogane, mini club (4-14 ani), bufet special, loc de joacă și cărucior (până în 3 ani) – contra cost.

Facilități camere:
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, uscător de păr, TV prin satelit, telefon, seif (gratuit), aer condiționat, balcon, Wi-fi gratuit, mini bar (în ziua check in-ului turiștii sunt întâmpinați cu băuturi răcoritoare, iar apoi va fi aprovizionat zilnic cu apă minerală și plată), room service (contra cost).

Facilități hotel:
Hotelul pune la dispoziția turiștilor un restaurant principal, 2 restaurante a la carte (cu specific francez și pescăresc – o dată pe sejur, gratuit, cu rezervare prealabilă), 6 baruri, 5 piscine exterioare (una cu apă de mare) cu 8 tobogane de apa, o piscină interioară, centru SPA, sală de cinema, magazine, cabinet medical (contra cost), spălătorie (contra cost), Wi-fi gratuit.

Localizare:
Hotelul Long Beach Harmony se află la 50 m de plaja sa privată, 20 km de Alanya și 90 km de aeroportul din Antalya. Este format din o clădire principală de 7 etaje.