Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LUNA BLANCA RESORT&SPA

de la
1364  1238 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.06.2024 - 06.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Construit pe o suprafata de 12.000 m, Luna Blanca Resort s-a deschis in anul 2014 si detine o cladire principala cu 7 etaje si 316 camere.

Localizare
Hotelul Luna Blanca Resort este in Antalya, Side la 300 m distanta fata de plaja, 65 km de Aeroportul International Antalya, 70 km de centrul orasului Antalya.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: sala de conferinte cu capacitate de 170 locuri, camera TV, 2 piscine exterioare, piscina cu tobogane, piscina pentru copii si piscina interioara, centru Spa si Wellness cu masaj, sauna, baie turceasca, baie cu aburi, jacuzzi, sala de fitness, tratamente de infrumusetare si piscina interioara, restaurant principal, 3 restaurante a la carte cu specific japonez, pescaresc, italian, baruri pe plaja, lobby bar, arena bar, patiserie.
Sport si activitati: Tenis de masa, volei pe plaja, aerobic, aqua gym, boccia, darts, 3 tobogane, sala de jocuri.
Facilitati pentru copii: Mini club pentru copii cu varsta intre 4 si 12 ani, mini disco pentru copii.
Servicii si facilitati incluse: Seif, minibar, internet Wi-fi, sezlonguri, prosoape, saltele si umbrele de plaja, mini-club si loc de joaca pentru copii, volei pe plaja, aerobic, water gym, boccia, darts, tenis de masa, centru fitness, hamam, sauna, parcare exterioara, shuttle bus la plaja, muzica live, centru business,
Servicii si facilitati contra cost: Telefon si fax, servicii medicale, centru Spa si Wellness, sala de jocuri, sporturi nautice, magazine, baby sitter, carucior pentru copii, room service, restaurantele a la carte.

Dotari camere
Hotelul detine 316 camere divizate astfel: 69 camere standard, 55 family room, 6 suite room, 3 camere pentru persoanele cu nevoi speciale. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat, seif, TV cu ecran plat cu programe prin satelit, minibar, telefon, detector de fum, baie cu dus si WC, uscator de par, parchet laminat, conexiune la internet wireless.