Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MICHELL HOTEL

de la
648 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 03.06.2024 | transport cu avionul | plecare din TIMISOARA
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL MICHELL:
Hotelul MICHELL este construit pe o suprafata de 5000 mp si dispune de 200 de camere.
Tip masa:
Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL MICHELL:
Hotelul este situat la 120 km de aeroportul Antalya, la 35 km de aeroportul Gazipasa din Alanya si la 5 km de orasul Alanya.
Plaja:
Hotelul se afla la 500 m fata de plaja proprie. Accesul se face prin tunel subteran si se asigura transfer gratuit la plaja. Plaja este cu nisip si pietris si pe alocuri sunt si pietre. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite la plaja.
Dotari camere:
Hotelul dispunde de 186 camere standard cu suprafata de 22 mp, 12 suite cu suprafata de 35 mp si 2 camere pentru persoane cu dizabilitati cu suprafata de 22 mp.
Toate camerele sunt dotate cu: baie cu cada, uscator de par, aer conditionat, mini bar (cu apa si apa minerala), TV satelit, telefon, seif, fierbator de apa si balcon.
Facilitati generale HOTEL MICHELL:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, restaurant a la carte, bar in lobby, pe plaja si la piscina, mini patiserie, 2 piscine, sala de fitness, baie turceasca, sauna, tenis de masa, dart, mini golf, teren de tenis, mini basket, voley pe plaja, animatie soft, internet wi-fi in camere, in lobby si pe plaja, sala de conferinta.
Servicii cu plata: restaurant a la carte, bauturi de import, toate bauturile servite in intervalul orar 24:00 10:00, sucuri naturale din fructe, cocktail-uri, cafea turceasca, telefon, fax, servicii de curatatorie, doctor, masaj si alte tratamente de intretinere, magazine, room service, baie turceasca, sporturi acvatice, pavilion pe plaja, nocturna si echipament pentru tenis.
Alte informatii:
- hotelul este destinat exclusiv adultilor;
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 4*+
Pagina web: www.michellhotel.com