Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mukarnas Spa & Resort

de la
1169  938 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.11.2024 - 23.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Mukarnas Spa & Resort este situat pe malul mării, la 90 km de aeroportul din Antalya şi 30 km de oraşul Alanya.Plaja
Plaja hotelului este privata si este cu nisip si pietricele.Umbrelele, sezlongurile li saltelele sunt gratuite. Se pot practica si sporturi acvatice cu motor.

Piscina
Hotelul are 2 piscine exterioare, o piscina acoperita, 4 tobogane de apa. Pentru cei mici exista o piscina, 2 tobogane de apa, loc de joaca special amenajat, mini-club si baby sitter( contra cost).

Sport si agrement
Iubitorii de sport se vor putea mentine in forma aici, pentru ca hotelul le pune la dispozitie fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, baschet, teren de tenis, rachete si mingi de tenis, tenis de masa, darts, bowling, biliard, squas, aparate de joc. Deasemenea hotelul dispune si de internt-cafe, programe de animatie si o discoteca( bauturile sunt gratuite). Pentru cei care vor sa se relaxeze, hotelul pune la dispozitia clientiilor sai: jacuzzi, masaj, solar, 2 saune, 2 bai turcesti.

Facilitati camere
Toate camerele hotelului sunt modern decorate si complet echipate cu Tv-satelite, aer conditionat centralizat, telefon, mini-bar ( se suplimenteaza zilnic, gratuit), seif, balcon, acces la internet, baie cu dus si uscator de par.

Localizare
Hotelul Mukarnas Spa & Resort este situat pe malul marii, la 90 km de aeroportul din Antalya şi 30 km de orasul Alanya. Hotelul se remarca datorita arhitecturii originale, in stil oriental, amplasarii pe malul marii precum si datorita serviciilor foarte bune.

Facilitati hotel
Hotelul ofera servicii de calitate precum: receptie, restaurant principal, 3 restaurante a la carte( turcesc, italian, chinez,), 7 baruri, cabinet medical( 24 h pe zi), coafor, sala de cinema cu rezervare), spalatorie, magazine, exchange, rent a-car, parcare, sali de conferinte.