Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALOMA GRIDA VILLAGE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Facilitati camere
Hotelul dispune de 35 vile de 2, 3 si 4 etaje: 286 standard room (dintre care 4 camere pentru invalizi), 76 superior standard room cu o camera, 80 family room, 17 lake suite cu 2 camere (VIP - service pentru lake suite: turn - down service, halat de baie si papuci de casa, o gama larga de ceai si cafea, fierbator electric, micul dejun in restaurantul Lake Bistro, aprovizionarea minibarului zilnic: apa, apa minerala, fanta, cola, 2 sticle de bere, sucuri de fructe). Toate camere au grup sanitar propriu, uscator de par, minibar, aer conditionat, balcon, si TV.

Localizare
Hotelul Paloma Grid Village & Spa este situat la 35 km de aeroportul orasului Antalya, la 700 m de localitatea Belek, la 45 km de centrul orasului.

Facilitati hotel
Restaurant principal; posibilitatea de a alege meniuri dietetice, 6 restaurante A`La Carte: (Turcesc, Pescaresc, Chinezesc, Italienesc, Frantuzesc, Grecesc - cu rezervare prealabila - o data pe sejur pe gratuit); 5 baruri;, cabinet medical, coafor, lant comercial, spalatorie, schimb valutar, rent - a - car, biblioteca, parcare, 1 teren de fotbal, 3 sali de conferinta, (20 - 300 pers.) Servicii cu plata: internet café, biliard, jocuri video, inchiriere rachete si mingi de tenis, nocturna teren tenis, lectii de tenis.

Plaja
Proprie cu nisip si pietris, umbrele, sezlonguri si saltele sunt gratuite. Prosoape de plaja - cu card. La piscina, umbrele, sezlonguri si saltele sunt gratuite.

Sporturi
4 piscine exterioare, piscina acoperita, 3 tobogane cu apa (pentru adulti si pentru copii), sala fitness, aerobic, masaj, gimnastica, acvatica, volei pe plaja, mini fotbal, baschet, mini golf, darts, canoe, hidrobicicleta, tenis de masa, 2 terenuri de tenis.