Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA

de la
824 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.06.2024 - 10.06.2024 | transport cu avionul | plecare din CLUJ-NAPOCA
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Portobello Resort & Spa este situat pe faimoasa plaja Konyaalti, la 8 km fata de centrul Antalyei si la 20 km distanta de aeroportul Anatlya. Plaja se afla chiar in fata hotelului si este usor accesibila printr-un tunel.Plaja
Plaja este cu pietricele si se afla chiar in fata hotelului. Este usor accesibila printr-un tunel.

Facilitati pentru copii
Pentru cei mici hotelul pune la dispozitie: sectiune in piscina exterioara, mini club cu zona de joaca in gradina pentru copii intre 5-12 ani, serviciu de babysitting.

Piscina
Hotelul are 2 piscine- piscina interioara incalzita si in aer liber cu o sectiune pentru copii.

Sport si agrement
Oferta pentru amatorii de distractie si sport: terenuri de tenis, teren de volei, tenis de masa, dart, centru fitness, sauna, baie turceasca, volei pe plaja si sporturile de apa care nu necesita carburanti. Terenurile de tenis in nocturna, sporturile de apa cu motor, masajul, centrul de infrumusetare sunt contra cost. Sunt programe de animatie in timpul zilei si spectacole seara, iar noaptea oaspetii sunt asteptati la discoteca.

Facilitati hotel
Restaurantul principal, 3 restaurante A`La Carte (italian, mexican si cu fructe de mare) si un bar la piscina unde se servesc gustari pe timpul zilei, plus 5 baruri in cadrul complexului hotelier care va ofera bauturi pe tot parcursul zilei. Hotelul dispune de: salon de infrumusetare, magazine, coafor, curatatorie si spalatorie, doctor, room service, inchirieri de masini - toate sunt valabile contra cost, centru fitness, sauna, baie turceasca, jacuzzi.

Facilitati camere
Hotelul are 346 camere, din care 279 sunt standard, 3 pentru persoanele cu dizabilitati, 28 camere pentru familii si 36 apartamente. Camere au balcon, cu vedere spre mare sau spre munte, baie privata cu cada, telefon, uscator, A / C, incalzire centrala, seif, minibar, TV satelit.

Localizare
Portobello Resort & Spa este situat pe faimoasa plaja Konyaalti, la 8 km fata de centrul Antalyei si la 20 km distanta de aeroportul Anatlya. Plaja se afla chiar in fata hotelului si este usor accesibila printr-un tunel.