Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIU KAYA PALAZZO GOLF RESORT

de la
1998 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.06.2024 - 11.06.2024 | transport cu avionul | plecare din ARAD
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Concept: ULTRA ALL INCLUSIVE

Complexul s-a deschis in anul 2013 cu o suprafata de 210.000 mp. Hotelul consta dintr-o cladire principal de 5 etaje, 10 cladiri se2-3 etaje: bungalow si 4 vile cu un nivel:
Cladirea principala:
249 superior room sea view (camera swim up cu terasa cu acces direct la piscine, max
2+2 pax, 39-41 mp)
26 superior room swim up aaa 39 mp
15 suite sea view ( baie cu hidromasaj aaa 79mp)
29 suite swim up ( baie cu hidromasaj aaa 108 mp)
14 duplex family suite sea view (la primul nivel: living, baie cu dus, la al doilea nivel: 2 dormitoare cu usa , 2 bai, max 4+2 pax aaa 108 mo)
29 duplex family suite swim up aaa 108 mp
20 palazzo suite sea view ( living, 2 dormitoare cu usa, 2 bai, una cu dus, una cu dus si Jacuzzi, mobilier pe terasa si sezlonguri, max 3 + 1 pax aaa 108 mp)
Bungalow:
45 garden room ( max 2+2 pax, 35 mp)
95 garden suite ( living, dormitor cu usa, 2 bai, una cu dus, una cu baiem max 3+1 pax aaa 69 mp)
Villas:
4 villa Venice cu 3 dormitoare cu piscina privata (situat pe plaja,living,sala de mese cu bucatarie,2 dormitoare cu usa, 2 bai, una cu Jacuzzi si dus, iar cealalta cu un dus, o tersa, un pavilion de plaja max 5+1 pax, 200 mp).


Localizare: la 360 m de plaja proprie (privata), la 27 km de aeroportul Antalya, la 35 km de centrul orasului Antalya.

Dotari camera: curatenie zilnica, seif in camera (gratuity), papuci, room service: non-stop aaa contra cost, telefon, uscator de par, balcon sau terasa, TV satelit, WI-Fi gratuity, baie sau dus, ceai/cafea in camera, pardoseala : parchet, schimbarea lenjeriei de pat aaa zilnic, aer conditinat centralizat, mini-bar gratuit (bauturi racoritoare, bere, chipsuri si ciocolata aaa completate zilnic, gratuit), halat de baie.

Facilitati hotel gratuite: restaurant principal, 6 restaurante a la carte (italian, libanez, Steak-House aaa gratuit, international, asiatic, mediteranean aaa cu rezervare aaa contra cost), 4 piscine, piscina interioara, Water Park (7 tobogane de apa pentru adulti si 2 tobogane pentru copii), magazine, centru spa, WI-FI gratuit, sala de cinema, Sali de conferinta: 13, centru comercial, centru de afaceri, darts, animatie, baie turceasca, aqua gym, tir cu arcul, sauna, discoteca, baschet, sporturi nautice fara motor, pusca cu aer comprimat, muzica live, aerobic, Mini Golf, tenis de masa, sala de sport, mini fotbal, volei pe plaja.
Facilitati contra cost: salon de cosmetica, curatatorie, frizerie, doctor, spalatorie, masaj, biliard, golf(la 150 m de hotel, 1x18 gauri), teren de tenis, nocturna teren de tenis, inchirierea de rachete de tenis si mingi, lectii de scufundari, lectii de tenis catamaran (cu licenta),windsurfing (cu licenta), sporturi nautice cu motor.
Facilitati pentru copii: meniu pentru copii in restaurant, 2 piscine pentru copii, bufet pentru copii, carucior (cu garantie), loc de joaca, monitorizare copil (cu garantie), 2 tobogane cu apa, club pentru copii: mini-club (4-12 ani) si teen-club (13-16 ani).

Plaja proprie de nisip-pietris, ponton. Bar pe plaja: gratuit. Corturi pe plaja: contra cost. La piscina si plaja sezlongurile, umbrelele si prosoapele : gratuite.

Alte informatii:
- toate cartile de credit sunt acceptate;
- animalele de companie nu sunt premise;
- accesul in pantaloni scurti la cina nu este permis.

Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului
fara a anunta in prealabil aceste modificari