Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIXOS HOTEL TEKIROVA

de la
2072  1938 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.10.2024 - 06.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Rixos Tekirova Localizare: Hotelul este construit pe o suprafata de 95.000 m, in Tekirova, la 10 minute de centru, la 17 km de statiunea Kemer, 60 km de orasul Antalya, 73 km de aeroportul Antalya. Dotari: 770 camere, suite si vile cu vedere la mare sau la munte. Camerele standard au o suprafata de 26 m, vedere la munte, mare sau gradina si sunt dotate cu baie cu dus si WC, uscator de par, incalzire centrala, seif, mini-bar, facilitate pentru ceai sau cafea, balcon, televizor LCD prin satelit, acces internet. Camerele deluxe au o suprafata de 32 m, vedere la mare sau gradina si sunt dotate cu baie cu dus si WC, uscator de par, incalzire centrala, seif, mini-bar, facilitate pentru ceai sau cafea, balcon, televizor LCD prin satelit, acces internet. Family garden suite au o suprafata de 46 m si sunt formate din 2 dormitoare cu usa intre ele, 2 bai cu dus, WC si uscator de par, balcon, gradina, mini-bar, incalzire centrala, seif, mocheta si gresie. Pool suite au o suprafata de 45 m, vedere la gradina sau piscina, baie cu dus sau WC, piscina, terasa, incalzire centrala, seif, mocheta si gresie, facilitate pentru ceai sau cafea, uscator de par, televizor IP LED, acces internet, telefon. Facilitati hotel: 2 restaurante, restaurante a la carte (La Rosetta, Mandarin, Cactus, Ala Turka, Mermaid), baruri (Lobby Bar, Lotus Bar, Xpress Bar, Highlights Bar, The Dream Cafe, Private Lounge, Beach Bar, Chaos Disco, Yummy Bar), centru spa cu baie turceasca, sauna, zona de relaxare, manichiura, masaj, tratamente corporale, alte facilitati wellness.
Sport si activitati: programe de animatie, darts, boccia, diverse jocuri la piscina, volei pe plaja, fotbal, water polo, baschet, masa de tenis, badminton, mountainbike, aerobic, yoga stretching, pilates, step aerobic, aqua-gym, Zumba, aqua Zumba, kangoo jumps. Piscine: 8 piscine, piscina principala localizata in gradina cu o suprafata de 3319 m si o adancime de 140 m, piscina pentru copii este situata in aceeasi zona si are o suprafata de 62 m, aquapark cu 9 tobogane. Sezlong, umbreluta, prosoape, cabine de schimb incluse in pret.
Activitati sportive: 3 terenuri de tenis, tenis de masa, darts, volei pe plaja, mini fotbal, boccia, tir, polo, aquagym, aerobic, fitness, canoe, hidrobicicleta, surfing cu licenta si depozit.
Beauty & Spa Center

Special pentru copii - clubul Rixy pt copii intre 1-17 ani; cinema, mini disco, loc de joaca pt copii, restaurant pt copii, scaun special pt copii, baby sitter (contra cost).