Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL TAJ MAHAL

de la
1768  1453 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Royal Taj Mahal, membru al grupului Stone Hotels, a fost inaugurat in anul 2015.

Localizare: situat in Side, pe plaja proprie cu nisip, la 5 km de Centru Comercial Side, la 48km de aeroportul Antalya.
Hotelul se intinde pe o suprafata de 40.000 mp in zona Side.
Facilitati hotel:
Resortul este un centru de vacanta cu o atmosfera linistita, cu gradini spectaculoase, plaja aurie si 2700 mp de piscine. Acesta ofera oaspetilor sai o arhitectura fascinanta inconjurata de multa verdeata, fiecare oaspete simtindu-se ca acasa.
Hotelul are un design arhitectural fascinant, trotuare ajungand pana la plaja, detine piscine pentru adulti si 3 tobogane, piscina pentru copii cu tobogan si aquapark, piscina interioara, programe de divertisment, mini club pentru copii (4-12 ani ) cu mini discoteca, un centru pentru activitati sportive cu 5 terenuri de tenis, teren pentru basketball, volleyball, sala de fitness.
Hotelul detine un restaurant principal cu service de tip bufet suedez, 3 restaurante Al'a Carte (italian, mexican-indian, mediteranean) si 8 baruri.
Hotelul dispune de un centru spa cu baie turceasca, sauna, jacuzzi, camera de relaxare, baie cu aburi, masaje contra cost.

Dotari camere: Hotelul are 450 de camere.
351 camere standard superior- vedere la gradina, partial vedere la mare si vedere la mare -1 camera,baie dush, max 3+1 pers, 52 mp
1 camera cu dezabilitati -vedere la gradina, baie speciala, max 2 pers, 52mp.
26 junior suite-1 dormitor,1 living, baie cu Jacuzzi, max 2+1 pers, 85 mp. Toate au vedere la mare.
10 family room interconectate-2 dormitoare cu usa intre ele, au vedere la gradina sau vedere la mare, max 4 pers, 77 mp.
20 family duplex -2 etaje. 1 etaj dormitor cu paturi duble, 2 etaj cu 2 paturi, 2 bai, au vedere la gradina sau vedere la mare.
38 family Taj Mahal -2 camere si un hol, Jacuzzi, camerele sunt conectate intre ele prin hol, au vedere la gradina sau vedere la mare.

Dotari camere: balcon, cana electrica pentru ceai si cafea, minibar, Tv, uscator de par, aer conditionat,mocheta,baie proprie, baby-bed.
Concept : Ultra All Inclusive
Servicii gratuite: buffet (mic dejun, pranz, cina), cina tarzie (pentru cei care ajung tarziu la cazare), mancare pentru dietetici, mancare pentru copii, Snack bar, bauturile locale si bauturile internatioanale, patisserie, inghetata, Turkish cafea, mini-bar (bere, apa si bauturi racoritoare), cafea si ceai, papuci,volei pe plaja, tenis, sauna, centru de fitness, dart, aerobic, Aqua Park, Luna Park.
Servicii contra cost: fresh-uri, champagnes de import, bauturile locale si de import la sticla, bauturile de 12 ani, vinul de import, A la carte, toate jocurile sportive, baby-sitting, Centru de shopping, masaj, peelin, doctor, billiard, internet cafe, fax, telefon, halite, internet de viteza mare.

Plaja: proprie, nisip. Umbrele de piscina, sezlonguri: gratuit. Prosoape de plaja: gratuit. Beach Bar: gratuit. Umbrele de plaja, sezlonguri: gratuit.