Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEADEN SWEET PARK

de la
463 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Side, la 60 km distanta de aeroport si la 3 km de orasul Manavgat. Construit in 2011, acest hotel ofera cazare in 90 de camere, dotate standard cu aer conditionat, mini-bar, televizor si telefon. Plaja este la 300 m de proprietate si este o plaja publica cu nisip, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Hotelul are o piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele si un bar unde turistii pot servi diverse bauturi. Restaurantul principal serveste preparate locale si internationale. Copii se pot bucura de o piscina exterioara si de mini-club unde au diferite activitati in fiecare zi. Centru SPA ofera turistilor servicii de masaj, baie turceasca si sauna.Facilitati camera
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Din majoritatea spațiilor de cazare se poate privi marea din lateral. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, există un minibar și un seif contra cost. Telefonul, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Facilitati hotel
Facilitățile de spa includ baie turcească și saună, iar oaspeții pot solicita servicii de masaj. Zona piscinei este ideală pentru plajă. Recepţia are program nonstop.Cele 92 de camere sunt împărțite pe 6 nivele, la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi. Există de asemenea și magazine. Alte servicii cuprind un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și un coafor

Localizare
Hotelul Sweet Park se află la doar 2 km de centrul orașului Side și la 20 de minute de mers cu mașina de cascada Manavgat. Aeroportul Antalya este la 65 km.