Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENSITIVE PREMIUM RESORT & SPA

de la
1223  922 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Sensitive Premium Resort a fost deschis anul trecut si este situat pe malul marii. Aeroportul din Antalya se afla la o distanta de 40 km, iar centrul orasului Antalya la 49 km. Plaja:
Hotelul este situat aproape de plaja sa private cu nisip fin, iar turiștii au la dispoziție un shuttle bus direct. Umbrelele, șezlongurile și saltelele sunt gratuite.

Sport și agrement:
Hotelul oferă o serie de activități sportive precum windsurfing, sporturi nautice și scufundări. Alte activități: mini golf, baie turcească, baie cu aburi, darts, tenis de masă, masaj, cameră de jocuri, sală de fitness, saună.

Facilități pentru copii:
Hotelul dispune de piscină pentru copii, mini club, teren de joacă, baby sitter (contra cost).

Facilități camere:
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, TV prin satelit, telefon, aer condiționat, balcon, mini bar (aprovizionat zilnic cu apă, suc și bere), Wi-fi, set de cafea și ceai, seif, balcon, room service (contra cost).

Facilități hotel:
Hotelul dispune de următoarele facilități: un restaurant principal (tip bufet), 3 restaurante a la carte (cu specific italian, cu fructe de mare și preparate tradiționale turcești), o piscină exterioară și una interioară, terasă, grădină, patisserie, programe de animație, Aqua Park, centru SPA, parcare, mini market, recepție non stop, shuttle bus până la plajă.

Localizare:
Hotelul Sensitive Premium Resort&Spa este situat aproape de malul mării, la 9 km de centrul orașului Belek și la 40 km distanță de aeroport.