Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUENO GOLF BELEK


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Sueno Golf se afla localizat in Belek , la 40 de km de centrul orasului Antalya si la 30 de km de aeroport.Facilitati hotel
Hotelul dispune de anumite facilitati si posibilitati de sporturi astfel incat timpul petrecut aici sa fie unul cat mai placut:mai multe restaurante si baruri,piscina exterioara si interioara(incalzita),mini-club pentru copii,cinema, teren de golf cu 18 gauri,tern de fotbal,2 terenuri de tenis, teren de volei,basket, sala de conferinte,tenis de masa,sala de jocuri,sala de fitness,centru de spa si welness, salon de infrumusetare.

Facilitati camere
Toate camerele hotelului sunt spatioase, mobilate cu mult bun-gust si sunt dotate cu baie proprie cu cada, uscator de par,aer conditionat,telefon ,sattelite tv,acces internet,mini-bar,seif, balcon.

Localizare
Hotelul Sueno Golf se afla localizat in Belek , la 40 de km de centrul orasului Antalya si la 30 de km de aeroport.Hotelul se afla aproape de cateva centre istorice din zona, cum ar fi Perge 30 km, Termessos 65 km, Phaselis 110 km, Myra 180 km, Side 45 km si Aspendos 30 km.