Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TITANIC DELUXE BELEK


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Hotelul este construit pe o suprafata exterioara de 170. 000 mp si deschiderea oficiala este planificata pentru luna aprilie 2013. Hotelul are in compunerea lui urmatoarele tipuri de camere:




  • Camere standard: in cladirea principala, avand o suprafata de 34 mp, 1 balcon

  • Camere superior: in cladirea principala, avand o suprafata de 39 mp, 1 balcon

  • Camere river side: in cladirea principala cu vedere la lac, avand pana la 46mp, cu un balcon si o terasa

  • Camere deluxe suites: in cladirea principala, avand o suprafata de 70 mp, 1 balcon

  • Suite family: in cladirea principala, cu doua balcoane, avand o suprafata de 80 mp( in minibar se gaseste si o sticla de lapte de 200ml)

  • Suite family pool: sau cu balcon sau cu gradina, cu iesire directa la piscine, amplasate in zona de vile, in gradina. Suprafata lor este de 80 mp, compuse din doua dormitoare si doua bai

  • Major Suite: amplasate in cladirea principal, cu o suprafata pana la 82 mp, compuse dintr-un dormitory si un living room.

  • Corner Suite: amplasate in cladirea principala, cu o suprafata pana la 82 mp, compuse din 2 dormitoare

  • Design pool villa: cu o suprafata de 338 mp, gradina proprie, un dormitory, un living, o bucatarie deschisa, o terasa mare. Vilele au piscine private, cu zona pentru plaja, blue ray surround si dene animate pentru copii.

  • Exclusive pool villa: cu o sprafata de 360 mp, compuse din 2 dormitoare, un living, o camera pentru baby sitter, o bucatarie deschisa, o terasa mare. Vilele au piscine private, cu zona pentru plaja, blue ray surround si dene animate pentru copii.

  • Superior Villa: cu 3 dormitoare, un living, o camera pentru baby sitter, o bucatarie deschisa si o gradina mare. Zone private pentru plaja. blue ray surround si dene animate pentru copii.

  • Presidential Villa: cu o suprafata de 2700 mp si 5 dormitoare, potrivita atat pentru business and leisure, 5 bai private. Dormitorul principal are si un living foarte mare, o bucatarie complet utilata, zona pentru luat masa, o piscine privata de 100 mp si o gradina de 2000 mp, o cabana privata pe plaja.



Localizare: pe malul lacului Besgoz, la 1 km de plaja (se poate ajunge la plaja si pe rau cu barcuta), la 30 km de aeroportul din Antalya si la 6 km de centrul statiunii.



Dotari camera: telefon, televizor 42” LED TV, minibar, aer conditionat centralizat, seif, baie cu cada sau dus, uscator de par, internet wireless, parchet, balcon, oglinda cosmetica, halat de baie.



Facilitati hotel: restaurantul principal cu modificari tematice: turcesc, Italian, classic, eclectic, modern, pentru copii, 6 restaurante a la carte: Barbeque, Okeanos (pescaresc), La Paglia (Italian), Hasir (turcesc), Privado a la Carte (pentru oaspetii din vile), surprise pentru honeymooners, 11 piscine dintre care una este olimpica (adulti si copii), piscine cu tobogane, miniclub, Spa Titanic Deluxe; baruri (lobby bar Cordelia, Irihs Pub, Caprice-patisserie, Pool Bars, Beach & Disco Bar, Lounge Bar, bowling bar); cursuri de dans, showuri acrobatice, animatie, muzica live cu orchestra, billiard, cinema, petreceri conceptuale, jocuri la piscine si pe plaja, activitati culturale, cursuri de gatit si cocktail, darts, tenis de masa, volei pe plaja, basket, cursuri yoga & pillates, tir, boccia, baie turceasca, baie cu aburi, sauna, vitamin bar, camera cu zapada, fitness, tenis.


Servicii cu plata: lectiile de tenis spciale, nocturan si inchirierea echipamentului de tenis, masaj, manichiura si pedichiura, tehnici de ingrijire corporala, sporturi acvatice: parasailing, lectii de inot private, cursuri de scufundari, catamaran( cu licenta), surf, canoe.





Plaja de nisip. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite. Pentru prosoapele de plaja se percepe depozit.



Alte informatii:


- minibarul se reumple zilnic cu bauturi racoritoare si bere;


- in restaurante, tinuta este obligatorie;


- pentru restaurantele a la carte, rezervarile se fac cu o zi inainte;


- bauturile alcoolice nu sunt servite persoanelor sub 18 ani;


- carduri acceptate: Visa, Mastercard, Eurocard, American Express;


- fumatul in spatiile inchise este interzis;


- animalele de companie nu sunt premise, pentru vile negociabil.





Pentru detalii va rugam sa accesati:


http://agentii.eurosite.ro/doc_descrieri/Titanic_Deluxe_Belek_romana.doc