Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TRENDY VERBENA BEACH

de la
1565  1298 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.06.2024 - 11.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Facilități camere:
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, uscător de păr, articole de toaletă, seif, fierbător electric, mini bar, balcon, aer condiționat.

Facilități hotel:
Hotelul deține un restaurant principal (tip bufet), 5 restaurante a la carte (La Mimosa – Italian, La Palapa – Mexican, La Tulipe – francez, Blue Waters – fructe de mare, A La Turca – turcesc), 5 baruri (Aqua pool bar, Beach bar, Lobby bar, Sunset Bar, N-Joy bar), discotecă, patiserie, piscină în aer liber și interioară, Wi-fi gratuit, grădină, terasă, curățătorie și spălătorie (contra cost), mini market, magazine, salon de înfrumusetare, lift, program de animație, muzică live, spectacole.

Localizare:
Hotelul Trendy Verbena se află pe malul mării, la 60 km de aeroportul din Antalya și la 10 km de Cascada Manavgat, important obiectiv turistic al zonei. A fost construit în anul 2012 și este cel mai nou din lanțul Trendy.

Plaja:
Hotelul deține plajă privată cu nisip, șezlonguri și umbrele gratuite.

Sport și agrement:
În cadrul hotelului sunt disponibile activități precum: biliard, darts, tenis de masă, saună, centru Wellness, baie turcească, baie de aburi, sală de fitness, bowling, diverse tratamente și jocuri video contra cost.

Facilități pentru copii:
Hotelul oferă pentru cei mici loc de joacă pentru copii și mini club.