Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TURQUOISE RESORT HOTEL

de la
1298 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.06.2024 - 30.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL TURQUOISE:
Hotelul TURQUOISE are in total 486 de camere repartizate in cladirea principala, cladirile anexe si in cladirile lake house.
Tip masa:
Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL:
Hotelul TURQUOISE, situat in Sorgun si inconjurat de o padure de pini, se afla la 4 km de orasul antic Side, la 5 km de orasul Manavgat si la 65 km fata de aeroportul Antalya.
Plaja:
Hotelul are plaja privata cu pietricele si nisip, cu lungime de 200 m si doua pontoane. O portiune de plaja si un ponton sunt destinate doar adultilor (peste 16 ani). Umbrelele si sezlongurile sunt gratuite la plaja. Pentru prosoape se percepe un depozit.
Dotari camere:
Camerele hotelului dispun de: telefon, TV, mini bar, seif, aer conditionat, facilitati pentru preparare ceai / cafea, internet wi-fi, balcon.
Facilitati generale HOTEL TURQUOISE:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, fresh de portocale la micul dejun, gozleme, patiserie, 5 restaurante a la carte, baruri, piscina exterioara principala, piscina pentru relaxare (doar pentru adulti 16+), piscina interioara, aquapark cu 3 tobogane, piscina pentru copii, piscina interioara pentru adulti si copii, doua terenuri de tenis, tenis de masa, volei pe plaja, mini fotbal, darts, aerobic, gimnastica in apa, centru fitness, sauna, programe de animatie, muzica live.
Servicii cu plata: rezervare pentru restaurantul a la carte Steak House, sala de jocuri, intenet cafe, servicii de curatatorie, servicii medicale, masaj si alte terapii in centrul SPA si welness, echipament si nocturna pentu tenis, biliard, sporturi acvatice, room service.
Facilitati copii HOTEL TURQUOISE:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani), midi club (13-16 ani), loc de joaca, mini disco, aquapark cu 3 tobogane, piscina pentru copii.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari cu o zi inainte; gratuit o rezervare pe sejur la unul din restaurante, cu exceptia restaurantului Steak House;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: http://www.turquoise.com.tr/