Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VON RESORT GOLDEN COAST

de la
877 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

VONRESORT Golden Coast & Aqua oferă facilități extinse unice concepute special pentru copii, printre care un miniclub cu camere de supraveghere, cursuri de limbi străine pentru copii și o varietate de jocuri. La proprietate există piscine pentru copii și bebeluși. Sunt disponibile activități ecologice, precum hrănirea animalelor. Pentru oaspeții mai tineri se organizează și ore de dans.

Pe langă un restaurant special pentru copii, o mini-discotecă și un loc de joacă, sunt disponibile activități creative precum origami, ateliere de artizanat și jocuri tip puzzle, astfel incat copiii să aibă parte in egală măsură de distracție și implicare pe durata sejurului la VONRESORT Golden Coast & Aqua.

La cerere și la un cost suplimentar, proprietatea asigură servicii de babysitting, cădițe de baie și cărucioare pentru copii. In plus, sunt disponibile gratuit pătuțuri și scaune inalte pentru copii. Printre alte facilități se numără incălzitoare de biberoane și blendere, care să ușureze pregătirea meselor pentru bebeluși.

Acest hotel de la malul mării se află pe o plajă privată lungă, acoperită cu nisip, de pe coasta Mării Mediterane. Proprietatea are 2 piscine in aer liber, un parc acvatic cu 3 piscine și 11 tobogane de apă și un centru spa. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit.

Restaurantul principal serveste preparate delicioase sub formă de bufet, iar restaurantul à la carte oferă fructe de mare si mancăruri cu specific turcesc si italian. La hotel există 7 baruri unde vă puteți delecta cu o varietate de băuturi alcoolice si nealcoolice.

Centrul orasului Side se află la 9 km de proprietate, iar statiunea Belek este situată la aproximativ 20 km. Aeroportul Antalya se găsește la 55 km.

Facilitati

Piscină

Locatie