Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WOW TOPKAPI PALACE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Wow Topkapi Palace este situat in regiunea Lara-Kundu, la 20 km de aeroportul din Antalya si la 20 km fata de centrul orasului Antalya.Plaja
Hotelul deține plajă privată cu nisip. Umbrelele și șezlongurile sunt gratuite.

Sport si agrement
Terenuri de tenis, biliard, fotbal, darts, squash, baschet, volei pe plajă, fitness, saună, baie turcească, jacuzzi, cursuri de scufundare la piscină. Sporturile de apă motorizate, centrul de sănătate și înfrumusețare, masajul, cursurile de tenis sunt contra cost.

Facilitati pentru copii
Mini club pentru copii, bufet special, o piscină acoperită și în aer liber cu secțiune pentru copii și baby sitter (contra cost).

Facilitati camere
Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon sau terasă, baie privată cu cadă sau duș, uscător de păr, aer condiționat centralizat, telefon, TV prin satelit, mini bar (aprovizionat zilnic cu băuturi răcoritoare și bere), Wi-fi (contra cost), room service (contra cost).

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi un restaurant principal, 5 restaurante a la carte (cu specific italian, internațional, turcesc, mediteranean și grill – gratuit, o dată pe săptămână, cu rezervare prealabilă), 10 baruri, o piscină exterioară și una interioară, Aqua Park cu 5 tobogane pentru adulți și 3 pentru copii, piscină cu valuri artificiale, patiserie, cafenea, 5 săli de conferințe, spălătorie, centru de înfrumusețare, magazine și rent a car sunt servicii contra cost. De asemenea, hotelul oferă animație pe timpul zilei, concursuri organizate la piscină sau la plajă, spectacole seara, muzică live și discotecă.

Localizare
Hotelul Wow Topkapi Palace este situat pe plajă, la 20 km de aeroportul din Antalya și la 25 km față de centrul orașului Antalya. Hotelul se află chiar lângă hotelul Wow Kremlin Palace (la ale căror facilități au acces turiștii pe timpul zilei).