Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

POSEIDON HOTEL

de la
1162 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.05.2024 - 20.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Campina
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

La intrepatrunderea albastrului magnific al cerului, si verdele vibrant al Marii Egee, hotelul Poseidon este un magnet pentru turisti. Inca de la o prima vedere a acestuia, atrage prin stilul sau arhitectural special, si ulterior dupa ce ati pasit in interior prin confortul pe care il emana.Plaja:
Plaja este cu nisip si pietricele. Sezlongurile, prosoapele, umbrelele si saltelele sunt fara plata.

Facilitati camere:
Hotelul dispune de 232 camere, din care 210 camere duble(14 m2, max 2+1), 10 camere single (12 m2), 8 camere triple (17 m2), 2 camere suite (33 m2, max 4 pax), 2 camere pentru persoane cu dizabilitati (14 m2, max 3 pax),154 camere sunt cu vedere la mare si 78 cu vedere la uscat. Camerele standard sunt dotate cu aer conditionat centralizat (cu program - minim 15 ore pe zi), telefon, baie cu dus sau cu cada, seif (cu plata), minibar, mocheta, uscator de par si balcon.

Facilitati hotel:
Piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, fitness si sauna sunt gratuit; jacuzzi, coafor, sala de conferinta, baie turceasca, masaj, seif si internet sunt cu plata.Hotelul are un restaurant interior, unul exterior, un restaurant A`la Carte si 2 baruri. In restaurantul principal se serveste micul dejun si cina. La mic dejun sunt incluse apa, ceaiul si cafeaua. La cina toate bauturile sunt cu plata.

Localizare:
Hotelul se afla pe plaja la 3 km de centrul orasului Marmaris, 6,5 km de lcmeler si la 100 km de aeroportul Dalaman.