Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Phoenix Sun Hotel

de la
1323  709 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 08.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este localizat pe o colina in statiunea Gumbet, la 42 km de aeroportul din Bodrum si la 400 m de centrul orasului Gumbet. Datorita pozitie pe un deal, acest hotel ofera turistiilor o frumoasa priveliste a orasului Gumbet si a Marii Egee. Camerele sunt dotate standard cu aer conditionat, uscator de par, televizor, telefon si minibar. Restaurantul serveste preparate locale si internationale in stil bufet, de asemenea turistii pot servi bauturi racoritoare si gustari la barul de la piscina. Piscina exterioara este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Plaja publica este la 300 m de proprietate.

Localizare
Palm Garden este situat în apropiere de centrul stațiunii Gumbet, aproximativ 4 km de centrul orașului Bodrum. Hotelul se află într-o locație liniștită pe un deal, cu vederi frumoase asupra stațiunii și la mare.

Facilitati hotel
Restaurant și piscină, bazin pentru copii, loc de joaca pentru copii, Miniclub, animatie, baie turcească, saună, sală de fitness, tenis, tenis de masă, biliard, masaj, coafor, seif, baby sitter, cafea turcească, suc proaspat de fructe, doctor, telefon, fax, spălătorie.

Facilitati camera
Camere standard: TV prin satelit, uscător de păr, duș, WC, telefon (contra cost), aer condiționat, balcon francez și seif (contra cost).