Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RICHMOND EPHESUS RESORT

de la
1995  1073 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 08.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Beneficiind de o localizare excelenta, complexul Richmond Ephesus Resort se bucura de atat de forme de relief interesante, frumuseti natural cat si de bogatiile istorice dispuse pe tarmul golfului Pamucak.
O plaja premiata cu prestigiosul Steag Albastru oferit pentru calitatea apei, nisipului si serviciilor se intinde pe cat vedeti cu ochii fiind marginita doar de turcoazul marii, albastrul cerului si verdele crud al vastelor gradini.
Obiective istorice se afla de asemenea in apropriere iar aeroportul Izmir se afla la doar 75 de km.


Localizare:
Hotelul se afla in statiunea Kusadasi la 85 km de aeroportul orasului Izmr, la 12 km de orasul Kusadasi la 4 km de orasul antic Efes.
Facilitati hotel:
Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant principal ( exterior si interior), 2 restaurante A l'a Carte ( pescaresc si turcesc), 6 baruri, 2 snack-baruri, piscina interioara si exterioara, topogane, magazine, exchange, 7 Sali de conferinte, centru spa cu baie turceasca, sauna, baie cu aburi, sala de fitness, aqua aerobic; terenuri pentru practicarea diverselor sporturi precum tenis, baschet, volei, fotbal, teren de mini golf, show-uri de animatie, acces la internet wireless, loc de joaca pentru copii si mini club (4-12 ani), piscine pentru copii cu topogane.
Facilitati camere:
Hotelul dispune de un numar total de 202 camere dintre care 153 camere standard si 9 camere family. Toate camerele sunt dotate cu uscator de par, aer conditionat centralizat, TV, telefon. Mini-bar, seif (contra cost), room service 24H.
Contra cost: masajul si tratamentele corporale, solar , nocturna terenului de tenis, cursuri de tenis, billiard, jocuri video, sporturi acvatice si bauturile la disco.