Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEA LIFE LONG BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descrie HOTEL SEA LIFE:
Este un hotel cochet, recomandat atat familiilor cat si cuplurilor, avand o combinatie perfecta intre albastrul marii si verdele padurilor, in regiunea Iskele.
Tip masa: mic dejun, demipensiune.

Localizare HOTEL SEA LIFE:

Hotelul este situat in zona Iskele, la cca 90km de aeroportul Larnaca. Imediat langa hotel se gaseste un supermarket, hotelul fiind foarte aproape si de locatiile istorice si muzee, cat si de plaja.

Plaja: langa hotel, cu nisip (se traverseaza strada pentru a ajunge la plaja)

Dotari camere:
Hotelul dispune de 30 camere twin, 17 camere duble matrimoniale, 6 camere family si 2 camere pentru persoane cu dizabilitati.
Acestea sunt dotate cu: baie cu dus, uscator de par, minibar, AC, facilitati pentru prepararea ceaiului/cafelei, telefon, wireless gratuit, LCD TV, safe, vedere la mare sau la munte.

Facilitati HOTEL SEA LIFE:
Piscina pentru adulti si pentru copii, sauna, fitness center, restaurant, bar pe acoperis, sala de conferinte, receptie 24h, lobby , Wifi. Hotelul ofera serviciu de inchiriere masini, excursii. (contra cost)

Clasificare oficiala 3*

clasificarea tour operatorului 3* basic

Web: http://sea-life-hotel.famagusta-northern-cyprus.top-hotels-cy.com/en/#photo