Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DELFINIA

de la
1664  1546 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.09.2024 - 18.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat intr-o gradina linistita care duce la plaja, Hotelul Delfinia se afla la 5 minute de mers pe jos de centrul satului Moraitika.

Localizare: hotelul este situat langa plaja privata cu intrare lina in apa (propice pentru copii), intr-o zona linistita, la 5 minute de centrul localitatii Moraitika.

Puncte de interes:
- Statiunea Sidari, Ibiza grecilor
- Paleokastritsa
- Palatul imparatesei Sissi, palatul Achileion
- Biserica Sf Spiridon si Piata Spianada
- Parcul si palatul Mon Repos
- Fortareata Angelokstro

Facilitati hotel: 3 corpuri de hotel, gradini frumoase, receptie 24 ore, fitness, program de activitati, sala de conferinte, piscina, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrelute, Jacuzzi, teren de joaca pt copii, sala de jocuri pt copii, rent a car, lounge cu TV, Wi Fi (gratuity, in anumite zone publice), sah in ae rliber, biliard, jocuri electronice, tenis de masa, tenis de camp, restaurant, bar la plaja, taverna pe plaja, program de animatie, acces cu animale mici de companie.

Dotari camere: cu vedere la gradina sau la mare, dotate cu baie (dus sau cada), telefon, aer conditonat, Wi Fi, frigider, TV, seif, uscator de par.

Tipuri de camere: DBL, Family room (pat dublu si 2 paturi suprapuse, capacitate 2 adulti + 2 copii), camera pt persoane cu dizabilitati.