Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA HOTEL PROMENADE

   Pineda De Mar, Spania

de la
1243  1238 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.05.2024 - 20.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Datorita pozitionarii hotelului intre mare si munte, va puteti bucura de o larga serie de activitati in apropiere.Facilitati hotel
Hotelul dispune de restaurant tip bufet, café bar Promenade, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, 2 lifturi, programe variate de animatie, inclusiv miniclub pentru copii in sezon, seri tematice cu muzica live, vestiare pe plaja, camera de bagaje. La receptie veti gasi schimb valutar, rent a car. Serviciile contra cost includ: tenis de masa, internet, parcare, curatatorie, doctor la cerere.

Localizare
Datorita pozitionarii hotelului intre mare si munte, va puteti bucura de o larga serie de activitati in apropiere. Hotelul este situat chiar pe plaja statiunii Pineda de Mar.

Facilitati camere
Camerele hotelului sunt confortabile, dotate cu baie proprie, uscator de par, seif (contra cost), TV prin satelit, telefon, aer conditionat, terasa, detector de fum. La cerere se ofera serviciu de trezire si patut pentru copii. Toate camerele sunt pentru nefumatori.