Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GHT OASIS PARK LLORET 4*

   Lloret De Mar, Spania

de la
1152  798 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.05.2024 - 17.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat la 5 minute de plaja Fenals, una dintre cele mai liniştite plaje din Lloret de Mar şi la o distanţă de 15 min. de centrul oraşului.Facilităţi hotel
Hotelul are 2 piscine exterioare, din care una se poate acoperi pe vreme urata, sală de fitness şi spa. Centrul spa include saună, jacuzzi, o piscină interioară şi săli de masaj contra cost. Restaurantul hotelului este în regim de bufet pentru toate mesele. Hotelul oferă posibilitatea de room service, de asemenea există bar şi cafenea. Recepţia oferă pe langă serviciu de schimb valutar şi posibilitatea de închiriere maşini, precum si doctor la cerere.

Localizare
Hotelul se afla foarte aproape de plaja Fenals, una din cele mai linistite zone din Lloret de Mar, la doar 15 minute de centrul orasului.

Facilităţi camere
Camerele au aer condiţionat şi încălzire, televizor, telefon, baie proprie cu uscator de par, seif si minibar contra cost.

Sport şi agrement
Hotelul are 2 piscine, sala de fitness, sala de jocuri, divertisment atat pentru copii cat si pentru adulti.

Facilităţi copii
Hotelul organizează un miniclub pentru copii din iunie pînă în septembrie şi are piscină cu secţiune pentru copii.