Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TOP ROYAL BEACH

de la
1065  958 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.04.2024 - 19.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL H TOP ROYAL BEACH:
Hotelul cu dotari simple, situat la 150 de metri de plaja 'Platja de Fenals', la plimbare distanta de centrul statiunii Lloret de Mar. Este recomandat pentru familii si cupluri doritori de vacanta activa.


Localizare HOTEL H TOP ROYAL BEACH:
Hotelul este situat in centrul turistic al statiunii Lloret de Mar, la 150 de metri de plaja si la 1 km de centrul orasului. In apropierea hotelului exista o multime de magazine, cafenele, baruri, restaurante si discoteci. Statia mijloacelor de transport in comun se afla la 50 de metri distanta de hotel. Aeroportul din Barcelona se afla la 75 km.


Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa, All Inclusive. La pensiune completa este inclus consumul de vin si apa la mesele principale - serviciile trebuiesc solicitate in restaurant.


Dotari camere:
Hotel H Top Royal Beach dispune de 368 de camere, dotate cu: baie cu cada sau dus, uscator de par, TV satelit, aer conditionat, telefon, seif ( contra cost), balcon/terasa, internet wifi gratuit.


Facilitati HOTEL H TOP ROYAL BEACH:
Hotelul ofera turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24h, restaurant, piscina exterioara cu sectiune pt copii, jacuzzi, sala TV, sala de jocuri, loc de joaca pt copii, mini club.


Web: www.htophotels.com