Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aflat la doar 30 de metri de o plajă cu nisip, hotelul de 3 stele Atrion este situat in statiunea Agia Marina din Chania. Include o piscină in aer liber cu sezlonguri si umbrele. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit in tot hotelul.

Camerele au balcon cu vedere la munti, grădină sau piscină si sunt dotate cu aer conditionat, TV prin satelit, seif si frigider. Baia privată include articole de toaletă si un uscător de păr.

Puteti incepe ziua cu un mic dejun tip bufet. Restaurantul hotelului serveste preparate din bucătăria mediteraneană si cretană pentru pranz si cină. Sunt oferite si meniuri pentru copii. După o baie in piscină, savurati o băutură in barul de langă piscina hotelului Atrion.

Personalul receptiei este disponibil nonstop si poate oferi informatii cu privire la atractiile locale si excursii către toate zonele insulei Creta. Există numeroase taverne traditionale si magazine la cativa pasi. De asemenea, aveti la dispozitie numeroase cluburi si baruri pe plajă la mai putin de 100 de metri.

Aeroportul din Chania este la 24 km. Se pot organiza servicii de transfer la si de la aeroport, la cerere si la un cost suplimentar. De asemenea, aproape de hotelul Atrion există un serviciu de autobuz regulat care conectează Agia Marina de orasele de coastă din apropiere, iar Chania este la doar 8 km. Hotelul Atrion oferă si o parcare privată gratuită.

Locatie