Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND LEONIKI RESIDENCE by Grecotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat în staţiunea Platanias din vestul Cretei, Grand Leoniki Residence oferă un centru spa cu piscină interioară, o sală de fitness, o saună, un hamam şi o cadă cu hidromasaj. Hotelul pune la dispoziţie o piscină în aer liber cu terasă la soare, iar cea mai apropiată plajă este la 700 de metri. Oraşul Chania se află la 49 km. Booking.com 7.9 Bine Nota: Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Oraşul Rethimnon şi portul acestuia se află la 3 km, iar Aeroportul Internaţional din Heraklion este la 60 de minute de mers cu maşina de Grand Leoniki Residence.

Facilitati Hotel

Oferă un centru spa cu piscină interioară, o piscină în aer liber cu terasă la soare, o sală de fitness, o saună, un hamam şi o cadă cu hidromasaj. Oaspeţii pot savura preparate cretane tradiţionale sau delicatese mediteraneene pentru prânz sau cină, iar snack barul serveşte băuturi şi mese uşoare.

Facilitati Camere

Studiourile şi apartamentele spaţioase au aer condiţionat şi o chicinetă sau bucătărie bine utilată, cu aragaz, cuptor cu microunde, frigider şi prăjitor de pâine. Fiecare unitate include o baie privată cu duş sau cadă şi uscător de păr. De asemenea, există TV prin satelit, WiFi gratuit şi CD player.