Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Odyssia Beach Hotel (Crete)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Odyssia Beach are avantajul localizarii pe plaja din Missiria, la aproximativ 2 km de Rethymno si 70 km de aeroportul din Chania.
Dotari camere: Hotelul dispune de 150 de camere dotate cu aer conditionat (gratuit), acces WiFi (contra cost - aprox 2 EUR/ora sau 15 EUR/7 zile), seif (contra cost, aprox 10 EUR/saptamana), telefon, televizor, frigider (contra cost, aprox 15 EUR/saptamana), uscator de par, masa si fier de calcat, balcon/terasa. Camerele duble au in medie 17 mp, camerele quadruple 22 mp iar camerele family aprox 30 mp. IMPORTANT: Camerele cu vedere la mare pot avea vedere laterala spre mare (cele mai multe dintre ele) sau frontala.
Facilitati hotel: restaurant principal, restaurant-bar a la carte, piscina, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si contra cost pe plaja, piscina pentru copii, acces WiFi (conta cost), tenis de masa (gratuit), mic centru fitness (gratuit). Contra cost: mini spa, jacuzzi, sauna, manichiura-pedichiura.
Web site: www.odyssia.gr
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.




Locatie