Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Petradi Beach Lounge Hotel

de la
1062  990 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.06.2024 - 11.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Petradi Beach Lounge este un hotel boutique situat pe malul marii in partea de vest a orasului Rethymno, avand vedere spectaculoasa asupra Marii Egee si a fortaretei venetiene.
Localizare: Hotelul Petradi Beach Lounge este localizat la 1 km de centrul orasului Rethymno, la 85 km de aeroportul din Heraklion si la 50 km de orasul Chania.
Plaja: Hotelul Petradi Beach Lounge este situat pe plaja Koubes, premiata cu Blue Flag. Plaja privata este organizata cu sezlonguri si umbrele gratuite.
Dotari camere: Hotelul Petradi Beach Lounge detine camere duble clasice spatioase si confortabile de 17-20 mp si apartamente amenajate cu mobilier alb si dotari moderne: aer conditionat, TV satelit, radio, balcon, wi-fi, telefon, baie, uscator de par si chicineta complet utilata, fier de calcat (la cerere).
Facilitati hotel: Hotelul Petradi Beach Lounge ofera clientilor wi-fi gratuit in toate zonele publice, un restaurant romantic a la carte pe plaja, un lounge bar, o cafenea, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuite atat pe plaja, cat si la piscina, loc de joaca, spalatorie. Turistii care opteaza pentru demipensiune vor servi cina a la carte la restaurantul de pe plaja (vor avea posibilitatea sa aleaga din 2 variante de meniu)Pagina web: https://petradi-beach.gr/en/Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.