Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SELINI SUITES


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

SELINI SUITES 4*
Localizare: Hotelul se afla situat in Rapaniana- Kolymbari, una dintre cele mai frumoase locatii din Creta, la 20 km distanta de Chania.
Facilitati Hotel: receptie, lounge cu Tv prin satelit, restaurant, 2 piscine cu sezlonguri si umbrele, Jacuzzi exterior, Snack bar si bar la piscina, bar principal, sala de fitness, internet Wireless, jocuri de masa, camera de jocuri cu billiard , air hockey si ping-pong, parcare, camera de bagaje, serviciu de taxi si inchiriere limuzine, rampe de acces pentru persoanele cu disabilitati, serviciu de curatatorie, serviciu de organizari evenimente.
Facilitati pentru copii: Piscina, loc de joaca, camera cu jucarii si filme, mini club cu animatie, serviciu de baby-sitting ( la cerere).
Hotelul dispune de 137 de camere inpartite in camere duble, superior studios, camere family si apartamente.
Dotari: TV prin satelit, radio, telefon, figider, chicineta complet echipata, seif si aer conditionat (contra cost 10Eur/saptamana) terasa/balcon cu vedere la mare,piscina sau balcon.

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte