Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUILA ELOUNDA VILLAGE

de la
924 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 28.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este ADULTS ONLY

Localizare: pe o mica plaja de nisip privat (15 m lungime si 33 m latime), la 3 km de localitatea Elounda si la 7 km de Agios Nikolaos.

Facilitati hotel: restaurant principal, restaurant a la carte Mirabello (grecesc & mediteranean), restaurant a la carte Symposium (grecesc), lobby bar, bar la plaja, 3 piscine exterioare cu apa de mare, ponton, tenis de masa, biliard, Jacuzzi, Wi Fi gratuit in zonele publice, Welcome drink, sala de fitness, sauna, teren de tenis, sezlonguri si umbrelute gratuite la piscina si la plaja, animatie in timpul zilei, sporturi nautice (contra cost), hamace in zona de plaja (contra cost), lectii de tenis si iluminat teren tenis (contra cost), golf (contra cost), centru SPA (contra cost: pisicna, sauna, Jacuzzi, baie aburi, Tapidarium, tratamente faciale si corporale, masaj), servicii de spalatorie (contra cost), mini market.
Facilitati camere: uscator de par, seif, halat si papuci de baie, prosoape pt plaja si geanta de plaja, telefon, TV satelit, sistem mini HI FI cu CD player, la cerere DVD player, mini bar (contra cost), fierbator, aer conditonat.

Tipuri de camera:
- DBL standard : in cladirea principala (la parter sau etajul 1), vedere la gradina, suprafata 31 mp, capacitate maxim 3 persoane, pat dublu, baie cu podea de marmura, acces gratuit la piscina interioara, sauna, fitness, tenis si Jacuzzi exterior; welcome drink (vin spumant, suc de portocale sau apa)
- DBL bungalow: vedere la gradina sau la mare, suprafata 28mp (inclusiv terasa/balcon), capacitate maxim 28 persoane.Este alcatuita dintr-un dormitor si o terasa la parter spre gradina sau un balcon la etaj cu vedere la mare, welcome drink (vin spumant, suc de portocale sau apa) acces gratuit la piscina interioara, sauna, fitness, tenis si Jacuzzi exterior.
- Romantic Bungalow: vedere la mare sau la gradina, suprafata 28 mp (inclusiv terasa/balcon), capacitate maxim 2 persoane; situate la parter, pat matrimonial, terasa, welcome drink (vin spumant, suc de portocale sau apa) acces gratuit la piscina interioara, sauna, fitness, tenis si Jacuzzi exterior. Pt oaspetii aflati in Honeymoon se ofera o invitatie pentru o cina la lumina lumanarilor.
-DBL Superior sea view: vedere la mare, suprafata 31 mp, capacitate 2-3 persoane, situate la etajul 1 al cladirii principale, 1 dormitor cu pat matrimonial, terasa/balcon cu vedere la golful Elounda, welcome drink (vin spumant, suc de portocale sau apa) acces gratuit la piscina interioara, sauna, fitness, tenis si Jacuzzi exterior.
- Junior Bungalow Suite sea view: vedere la mare, suprafata 45 mp, capacitate 2-3 persoane; situate la etajul 3 al cladirii principale sau in bungalouri, alcatuite dintr-un dormitor si o zona de zi cu canapea, balcon/terasa cu vedere la golful Mirabello, welcome drink (vin spumant, suc de portocale sau apa) acces gratuit la piscina interioara, sauna, fitness, tenis si Jacuzzi exterior, room service mic dejun continental cu suc de portocale.
- Family Bungalow Suite sea view: vedere la mare sau la gradina, suprafata 53mp, capacitate 2 persoane; situate la primul etaj cu vedere spre golful Elounda, 1 dormitor principal si un living cu canapea extensibila, 2 balcoane, welcome drink (vin spumant, suc de portocale sau apa) acces gratuit la piscina interioara, sauna, fitness, tenis si Jacuzzi exterior, room service mic dejun continental cu suc de portocale, optiune gratuita de cina in restaurante (rezervare necesara).
- Superior Bungalow sea view cu piscina comuna sau privata: vedere la mare, suprafata 34 mp, capacitate 2-3 persoane, o camera foarte spatioasa, welcome drink (vin spumant, suc de portocale sau apa) acces gratuit la piscina interioara, sauna, fitness, tenis si Jacuzzi exterior, room service mic dejun continental cu suc de portocale, optiune gratuita de cina in restaurante (rezervare necesara).
- Maisonette: vedere la gradina sau la mare, suprafata 46 mp, capacitate 3-4 persoane; la parter se afla zona de zi cu canapea, 1 baie, terasa private cu mobilier de bambus, piscina exterioara private. La etaj dormitorul principal, baie, balcon; welcome drink (vin spumant, suc de portocale sau apa) acces gratuit la piscina interioara, sauna, fitness, tenis si Jacuzzi exterior, room service mic dejun continental cu suc de portocale, optiune gratuita de cina in restaurante (rezervare necesara).
- Deluxe 1 bedroom Bungalow suite: vedere la mare sau la gradina, suprafata 53 mp, capacitate 2 persoane. Situate la primul etaj, cu vedere la golful Elounda, formate dintr-un dormitor si un living cu canapea extensibila. , 2 balcoane, welcome drink (vin spumant, suc de portocale sau apa) acces gratuit la piscina interioara, sauna, fitness, tenis si Jacuzzi exterior, room service mic dejun continental cu suc de portocale, optiune gratuita de cina in restaurante (rezervare necesara).