Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anthoula Village

de la
1045  678 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.06.2024 - 17.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Aparthotelul Anthoula Village are o arhitectura mediteraneana si reprezinta o varianta linistita de petrecere a unui sejur in insula Creta.
Localizare : la 50 m de centrul statiunii Analipsi, 250 m de plaja, 4 km de Hersonissos si 19 km de aeroportul din Heraklion.
Plaja: Hotelul Anthoula Village este amplasat la aproximativ 250 m de plaja. Plaja din statiunea Analipsi este predominant cu nisip, sezlongurile si umbrelele fiind contra cost.
Dotari camere: Hotelul are 43 de unitati de cazare, dintre care 26 de studiouri de 36 mp care pot caza maxim 2 + 1 persoane si 17 apartamente cu un dormitor de 42 mp, cu o capacitate maxima de 4 persoane. Toate camerele sunt dotate cu TV satelit, baie cu dus sau cada, uscator de par, telefon, aer conditionat (contra cost), seif (contra cost), chicineta complet utilata, balcon/terasa.
Facilitati hotel: receptie 12 ore, salon cu terasa, colt vizionare TV, wi-fi gratuit in orice zona a hotelului, camera pentru bagaje, piscina pentru adulti (08:00-20:00), sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si cu plata pe plaja, gradina, parking, inchirieri de masini, un restaurant cu terasa (bufet si a la carte), snack bar la piscina (10:00-22:00), bar cu terasa, prim ajutor si doctor (la cerere).
Facilitati copii: Pat pentru infanti (la cerere), loc de joaca si piscina (08:00-20:00). Activitati: seara greceasca (cu plata), tenis de masa, biliard (cu plata), sporturi acvatice (cu plata), fitness gratuit, centru Spa cu tratamente (cu plata).
Clasificare oficiala: 4*
Web site: www.anthoula-village.com
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.