Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Castro Hotel (Ammoudara)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Castro Hotel este un hotel de 2 stele superior ce consta in 76 de camere si 4 apartamente renovate in 2017. Langa hotel sunt magazine, restaurante, baruri, supermarket si cinematograf.
Localizare: Castro Hotel este localizat in centrul statiunii Amoudara, la 12 km de aeroportul din Heraklion, la 8 km de centrul capitalei Heraklion. In fata hotelului exista statie de autobuz care pleaca spre Heraklion la fiecare 25 de minute.
Plaja: Castro Hotel este situat la 300 m de plaja nisipoasa din Amoudara. Sezlongurile si umbrelele sunt cu plata. Exista facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice.
Dotari camere: Castro Hotel are 80 de camere duble, duble superioare, camere family si family superioare. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat (6 euro/zi, gratuit fiind numai pentru camerele superioare), wi-fi, TV satelit, frigider, baie cu dus, uscator de par, papuci, balcon, facilitati pentru facut cafea, laptop (2 euro/zi).
Facilitati hotel: Castro Hotel pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, salon, seif la receptie (1,5 euro/zi), wi-fi gratuit in toate zonele publice, restaurant principal cu terasa, restaurant a la carte, bar si snack bar la piscina, piscina (08:00-20:00), sezlonguri si umbrele gratuite, terasa, gradina, parcare, doctor (la cerere, cu plata), prim ajutor, biliard, darts, seri folclorice (cu plata).
Facilitati pentru copii: Castro Hotel asigura pentru copii piscina (integrata in cea a adultilor), loc de joaca, pat si scaune pentru infanti (la cerere, gratuit), servicii de babysitting (la cerere, cu plata).
Pagina web: http://castro-hotel.com/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.