Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
684  678 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare

Situat într-o zonă liniștită, locul de cazare se află chiar în centrul localității Piskopiano. Până la cele mai apropiate baruri și restaurante sunt aproximativ 150 de m.

Dotări

Clienții pot să-și petreacă sejurul în ambianța plăcută a celor 20 de camere. Locul de cazare dispune de o cameră de bagaje, la anumite ore de room service și de o zonă pentru fumători. În spațiile comune clienții au la dispoziție internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon și WiFi (contra cost). În baia dotată cu o cadă se află un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile ademenitoare și umbrelele ce oferă adăpost așteaptă pe terasă. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Biliard în interior îi păstrează în formă pe clienții locului de cazare. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.