Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HERSONISSOS CENTRAL

   Hersonissos, Grecia

de la
743  652 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.05.2024 - 13.05.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aflat in centrul statiunii Hersonissos, hotelul este o alegere ideala pentru turistii care vor sa descopere frumusetea statiunii si implicit a insulei. Facilitati camere
Hotelul dispune de camere elegant si modern amenajate si mobilate, dar si camere decorate in mod traditional, spatioase, luminoase si confortabile. Acestea au doua paturi, cu posibilitatea de a adauga un pat suplimentar si sunt doate cu baie privata cu cada sau dus, uscator de par (la cerere), telefon cu linie directa, radio, terasa/ balcon mobilat, TV (prin satelit), birou, aer conditionat (6 euro/zi), telefon cu linie directa, seif (cost suplimentar), minibar (3 euro/zi), pat suplimentar pentru copii (la cerere), mini-firigider (contra cost), acces internet Wi-Fi gratuit, prosoape de plaja disponibile (depozit necesar, la cerere), setul de cusut si fierul/ masa de calcat sunt disponibile la cerere, apel de trezire. Schimbarea prosoapelor si a lenjeriei de pat se face la fiecare trei zile, iar serviciul de menaj – zilnic.

Facilitati hotel
Central Hersonissos pune la dispozitia turistilor restaurant (bufet), bar, cafenea, salon pentru masa, piscina in aer liber cu apa dulce, sezlonguri si umbrele de soare, terasa la soare, biliard, inchiriere seif, serviciu de concierge, camera de bagaje, serviciu de vanzare bilete, birou de turism, schimb valutar, check-in/ check-out express, receptie deschisa nonstop, internet Wi-Fi gratuit in tot hotelul, posibila parcarea publica gratuit la o locatie in apropiere, lounge/ camera cu TV comuna, aer conditionat, inchirieri auto, pranz la pachet, seif (cost suplimentar), lift, camere pentru nefumatori, personal multilingv (greaca, engleza standard, rusa).

Localizare
Hotelul Hersonissos Central este situat la aproximativ 200 m de plaja si 300 m de oras. La 26 km distanta se afla vibrantul oras Heraklion, iar Aeroportul International la 23 km de la proprietate. In apropierea hotelului se gaseste o statie de autobuz (statia de autobuz 21, la 100 metri), zona de shopping (100 metri), restaurant/ café bar (200 de metri). Cele mai populare atractii sunt reprezentate de: Acvariul Aquaworld (600 m, cca. 10 min mers pe jos), Muzeul Folcorului Lixnostatis (1,9 km), Water City (3,7 km), Labyrinth Park (5,3 km), The Crete Golf Club (6,9 km), Nikos Kazantzakis Museum (18,9 km).