Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hersonisos Palace

   Hersonissos, Grecia

de la
1256  1009 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hersonissos Group Hotels va ofera vacante moderne de lux. Hersonissos Palace este un hotel modern de cinci stele, alcatuit dintr-o cladire principala proiectata si construita intr-un stil postmodernist, cu elemente neoclasice grecesti.Activitati/Divertisment
Pentru relaxare si divertisment, oaspetii au la dispozitie urmatoarele: piscina interioara (deschisa in sezon), piscina in aer liber (deschisa in sezon), masaj, sala de fitness, sauna, tenis de masa, biliard, teren de tenis, sporturi acvatice, seara barbeque si folclor, spectacole, facilitati Spa (contra cost, la hotelul sora Hersonissos Maris cu transfer gratuit).

Localizare
Hersonissos Palace este situat intr-o zona linistita din apropierea portului Hersonissos la cateva minute de mers pe jos de centrul orasului, care este renumit pentru varietatea larga de optiuni in legatura cu viata de noapte, si la 60 de metri de cea mai mare plaja din oras. Orașul Heraklion se afla la 25,5 km (31 min de mers cu masina), iar la 22,7 km de la proprietate (23 min de mers cu masina) se gaseste Aeroportul International din Heraklion. In zona, cele mai cunoscute puncte de atractie sunt reprezentate de: Acvariul Aquaworld (650 m), Muzeul Folcorului Lixnostatis (2,5 km), Labyrinth Park (5,5 km), The Crete Golf Club (7,1 km), Watercity Waterpark (16,6 km), Nikos Kazantzakis Museum (34,5 km).