Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KALIMERA KRITI

de la
2124  2036 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.04.2024 - 06.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat la 900m de satul traditional pescaresc cretan Sissi, pe plaja, la 42 de km fata de Aeroportul International din Heraklion.Activitati/Divertisment
Cei care vor sa se pastreze in forma chiar si in vacanta, au la dispozitie: schi nautic, jet ski, barci cu pedale, canoe si parasailing, sala de gimnastica cu echipament, sase terenuri de tenis, doua terenuri de squash, volei pe plaja, mini golf, tenis de masa, biliard, programe de animatie de zi si de seara, jocuri video si electronice, cinema in aer liber, seri speciale cu muzica live, club de golf.

Facilitati camere
Toate camerele, bungalourile si apartamentele sunt proiectate si decorate, combinand eleganta si confortul. Camerele sunt mobilate in stil traditional cretan si sunt dotate cu aer conditionat/ancalzire (in bungalouri reglabil individual, in cladirea principala e controlat centralizat), TV prin satelit, telefon direct, radio-canal muzical, mini-bar, uscator de par si seif.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant principal, restaurant a la carte, cafenea, sali de conferinta, centru de inchirieri masini, parcare, doctor (la cerere), magazin de bijuterii, mini-market. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai doua piscine exterioare cu apa dulce, dintre care una de dimensiuni olimpice, si o piscina interioara cu apa dulce. Totodata, aici veti gasi si un pool-bar si plaja privata cu bar. Pentru copii hotelul pune la dispozitie loc de joaca, mini club cu programe pentru copii intre 4 si 12 ani, piscina separata pentru copii, meniu pentru copii in restaurantul principal, serviciu de baby sitting disponibil (la cerere).

Localizare
Hotelul este situat la 900m de satul traditional pescaresc cretan Sissi, pe plaja, la 42 de km fata de Aeroportul International din Heraklion.